fbpx
Home » Външна Реклама

Външна Реклама

Външната реклама достига хората извън пределите на техния дом благодарение на рекламни табели. Публичните места дават възможност за присъствието на вашия бранд в ежедневието на милиони хора. Забързаният начин на живот и технологичният напредък притискат ежеднивението ни и ни принуждават да прекарваме по-голямата част от деня си извън дома. Имайки предвид това, изборът и инвестицията във външна реклама дава едни от най-добрите резултати. Тя играе централна роля в маркетинговата стратегия на водещите компании от всеки бранш.

Рекламни табели

Широкият спектър на производство на външни реклами включва обемни светещи букви от пластмаса и метал, брандиране на автомобили и витрини с ПВЦ фолио, тотеми, билбордове, рекламни табели и знаци от разнообразни материали, неонови знаци и букви и др. Независимо от спецификите и характера на Вашия бизнес, външната реклама винаги може да предложи нещо релевантно за вашите конкретни нужди. Голямото разнообразие на продукти ви позволява да изберете най-подходящия начин да достигнете до вашите потенциални клиенти в публичното пространство.

В Джусита-ДЕС, ние имаме дългогодишен опит в производството и монтирането на всички видове външни реклами. Нашият екип работи на високо професионално ниво и разполага с иновативни техники за монтиране на разнообразни реклами на фасади и покриви на високи сгради. Инсталирали сме рекламни табели и екрани на търговски обекти, хотели, казина, търговски центрове. Ние предлагаме дизайн, проектиране, производство, доставка и монтиране в цялата страна. Може да се възползвате от гаранционен период до 7 години и следгаранционно обслужване на вашите реклами.

LED дисплеи – външна реклама

Благодарение на технологичния напредък, през последните години LED дисплеите изместиха голяма част от традиционните рекламни табели в големите градове. Заради своята яркост и възможност за бързи промени на съдържанието, екраните предоставят нови рекламни възможности. Силната светлина, която дисплеите излъчват лесно привличат вниманието на вашите потенциални клиенти. Динамиката на едно рекламно видео постига значително повече резултати за вашия бизнес отколкото статичността на повечето рекламни табели. Гъвкавостта, която този вид реклама предлага, Ви позволява да направите промени във видеото или посланието си за броени минути. LED дисплеите са един от най-ефективните и съвременни начини за привличане на нови клиенти и за налагане на вашия бранд на пазара.

външна реклама LED дисплей
LED дисплей

Обемни букви – външна реклама

Ако се стремите към дълготрайно рекламно решение, обемните букви са подходящ избор. Със своята изящност и впечатляващ дизайн, те могат да бъдат както светещи, така и несветещи. Изключително ефективни при налагане на името и визията на вашия бранд, обемните букви могат да бъдат в екстериорна и интериорна среда. Този вид реклама издържа на екстремни атмосфери условия – дъжд, вятър, сняг, замръзване, слънце и жега. Ние се заемаме с изработката, монтирането и сервиза на вашата реклама и гарантираме високо качество и издържливост в продължение на години. 3D дизайна на буквите лесно привлича вниманието на аудиторията, а прибавянето на осветление осигурява денонощна реклама за вашия бизнес. Обемните букви са едни от най-популярните рекламни табели. Те имат широко присъствие на ключови публични места – върху покриви и фасади на хотели, ресторанти, магазини и търговски центрове. В Джусита-ДЕС, ние предлагаме голям асортимент от материали за направата на обемни букви в зависимост от вашите конкретни нужди:

  • Букви със светещо лице и PVC борд
  • Неонови тръби върху основа
  • Букви със светещо лице и алуминиев борд
  • Светещи обеми букви с борд с открита неонова тръба
  • Букви със светещо лице и алурапиден профил
  • Релефни букви вградени в прорязано лице на кутия
  • Букви със светещо лице и борд от плексиглас
  • Ореолно светещи обемни букви
  • Букви със светещо лице и метална конструкция
Светеща външна реклама
Светещи обемни букви

Рекламни табели и знаци

От много години масивни компании и малки бизнеси използват рекламни табели като средство за налагане на марки и продукти. Табелите изпълняват разнообразни функции. Най-често те се използват за цялостно брандиране на обекти, даване на указания за местоположение и презентация на продукти. Рекламата може да бъде светеща или несветеща, устойчива на външни условия или подходяща за интериорно приложение. В зависимост от материалите, от които са изработени и условията, на които са подложени, табелите могат да ви служат дълги години. Нашият екип ще Ви помогне при избора на подходящи материали при изработка на вашите рекламни табели в зависимост от конкретните Ви нужди. Ние имаме дългогодишен опит в изработката и поддръжката на външни реклами и сме на разположение за професионална консултация.

рекламна табела

Тотеми – външна реклама

Рекламните тотеми са подходящи за крайпътни обекти. Масивността на този тип реклама, привлича вниманието дори когато хората са в движение. Най-често се монтират около тротоарни и зелени площи и на места с добра видимост, за да бъдат забелязани от големи разстояния. Тотемите се използват, за да укажат местоположение, за промоции на продукти и услуги, за брандиране и налагане на вашата марка. Най-широко този тип рекламни табели се монтират навън, но често се използват в големи офис сгради и търговски центрове.

Тотемите се изработват от различни материали, като ние Ви съветваме за най-подходящия за вас вариант. В зависимост от условията, на които трябва да устоят, тотемите могат да бъдат направени от изключително качествени материали, които биха Ви подсигурили спокойствие за години напред, без нужда от поддръжка. В тотемите може да се инсталира светлина. Това осигурява тяхната видимост през нощта и през мрачните зимни дни. Ние препоръчваме монтирането на светодиодно осветление. То е икономично, безопасно и се характеризира с дълъг живот.

Рекламните тотеми са задължителен елемент за всяка безниностанция. Те осигуряват указателна и рекламна функция и несъмнено носят значителна част от клиентелата. Благодарение на техните колосални размери и светещи функции, те са лесно забележими от големи разстояния и обхващат голяма аудитория.

външни реклами тотем бензиностанция
Тотем Rompetrol

Билбордове – външна реклама

Подобно на тотемите, рекламните билбордове са подходящи за крайпътно монтиране. Големите градски кръстовища са в пъти по-ефективни и гарантират голяма аудитория. Осветяването на Вашия билборд е важен елемент, тъй като ярката светлина привлича вниманието още по-силно, а и удължавате времетраенето на рекламата. В Джусита-ДЕС, ние се заемаме с дизайна, изработката и монтирането на Вашия билборд. При нас, ще получите професионална консултация, която ще ви помогне да направите най-подходящие избор за вашия бизнес.

Брандиране на автомобили

Без съмнение, брандираните автомобили са прекрасен начин да наложите името си сред аудиторията. Ние работим с висококачествено фолио, което е устойчиво на тежки атмосферни условия през всеки сезон. Разполагаме с богат асортимент от фолиа, за да направим и най-смелия дизайн. Нашият екип има дългогодишен опит в брандирането на превозни средства, от скутери до автобуси и камиони. Всеки малък детайл получава дължимото внимание, за да сме сигурни, че брандирането на вашия автомобил е точно така, както Вие искате. Брандирането на фирмени коли е достъпен и масивен начин да постигнете популярност. На практика, това е еднократен разход, който Ви осигурява ежедневна безплатна реклама в продължение на години.

Брандиране на автомобили
Брандиране на автомобили, автобуси и камиони

Облепване на витрини

Лесното разпознаване на вашия офис или търговски обект е ключово за привличането на клиенти. Впечатляващият брандинг играе важна роля за налагане на името Ви на пазара. Облепването на витрини и фасадни прозорци е бърз и достъпен начин да подсигурите лесното разпознаване на вашия обект. Този вид реклама е гъвкав и Ви позволява да сменяте облика често и на добра цена. Разнообразният имидж привлича нови клиенти и гарантира актуален дизайн на вашия обект по всяко време.

брандиране на витрини
Облепване и брандиране на витрини

Фасадни рекламни табели

Главната цел тук е използването на фасадата на сграда като площ за реклама. Този тип реклама включва разнообразен микс от рекламни табели, изработени с различни техники и материали. В зависимост от спецификите на обекта, ние изработваме проект за фасадна реклама, който е подходящ за вашите нужди. Той може да включва комбинация от светещи рекламни табели, неонови надписи, LED дисплеи, плексигласови табели и много други. Ние предлагаме дизайн, проект, изработка, монтаж и поддръжка на фасадни рекламни табели, за да намерите всичко, от което се нуждаете на едно място.

Фасадна външна реклама
Фасадна реклама The House