fbpx
Home » Печатница » Кутии и опаковки

Кутии и опаковки

Опаковката е нещо, с което загръщаме продукти. Почти всички стоки в магазина са пакетирани. Точно на опаковката се пада най-тежката задача, да грабне купувача и да продаде стоката. Ето защо се изисква креативен дизайн, за да се впечатли Негово Величество Клиента. За производството на кутии се използва широк спектър от материали: картон, микровелпапе, опаковъчни хартии, астролон, пластмаса и др.

Важно е, че всеки продукт се нуждае от специфична кройка. Тази разгъвка се изчертава на компютър, след което се изработва инструмент за рязане (щанца).

Предварително използваните хартии могат да са отпечатани, да са лакирани, ламинирани. Има вариант върху отщанцвани кутии само да се залепи етикет.

Опаковките трябва много добре да се обмислят, защото и при минимална промяна в размерите се налага да се изработи нова щанца.

Напоследък много модерни са вакуум-формованите опаковки. При тях се печата картонена подложка, която се нанизва върху прозрачна отливка, с формата на продукта, който се вижда. Опаковането е огромна индустрия, която обхваща всички сектори. Най-важното е да използваме екологични материали, за да пазим околната среда чиста.

Изпратете вашето запитване и ние ще изготвим най-добрата оферта спрямо вашите изисквания.

кутии

Предлагаме кутии от бяло или кафяво микровелпапе с вече готови щанци. Цени може да намерите в прикачения файл по-долу.

цените са БЕЗ ПЕЧАТ в лева

Предлагаме също и кутии за пица и подложки. Размерите на кутиите варират от 21 см до 60 см.

Цени кутии за пица – кафяво велпапе
размерцена
21 см0,25
24 см0,29
26 см0,31
28 см0,34
30 см0,37
32 см0,40
33 см0,41
35 см0,44
41 см0,58
46 см0,66
50 см0,71
54 см0,86
60 см0,92

всички цени са БЕЗ ПЕЧАТ в лева с ДДС

Цени за подложки за пица

минимално количество 500 бр от вид

ВидматериалЦена
за пица на парчевелпапе0,05
за пица на парче картон0,04
за палачинкавелпапе0,09
правоъгълнивелпапе0,10
за катмивелпапе0,10

всички цени са БЕЗ ПЕЧАТ в лева с ДДС

Можем да предложим печат върху кутиите за пица и подложките до 2 цвята. Към обявените цени се добавя по 0,10 лв за всеки цвят.

Ако желаете да си поръчате визитки без да губите време, нерви и пари посетете www.wizitka.com. А в нашия блог може да намерите много интересна и полезна информация.