fbpx
Home » За нас

За нас

Джусита-ДЕС е рекламна агенция и нашата компания цели да предостави на клиентите си обхват от всички рекламни услуги. Затваряйки кръга на производство, ние успяваме да Ви предложим по-ниски цени и контролирано качество.

Нашата производствена база се намира в гр. София, като извършваме доставки, монтаж, сервиз и поддръжка на вашите реклами в цялата страна.

Печатница рекламна агенция
Печатница и печатна реклама

Рекламна агенция Джусита Дес

Нашият фокус е върху печатни услуги, външна реклама и металообработка. От 2004г. компанията ни отваря нови отдели в разнообразни сфери на рекламния бизнес. Разполагаме с база, въоръжена с първокласно оборудване, квалифициран персонал и огромна работна площ. Всекидневно, ние работим по обогатяване на нашите услуги и компетенции. В нашата рекламна агенция се фокусираме върху високоачествено печатане, но също така и придобиването на нови технологии, които да ни наложат като лидер на пазара в сферата на външната реклама.

Джусита Дес
Рекламна агенция Джусита-ДЕС

Отделът ни за външна реклама разполага с едни от най-квалифицираните екипи в страната. Ние инвестираме в най-добрите и иновативни машини на чуждестранния пазар. Така можем да предложим на бъргарския потребител качество и възможности от световна класа. Нашата най-нова услуга, водно-абразивно рязане, предоставя на клиентите ни невиждани досега възможности в рязането на всякакъв тип материали с рекордна дебелина. Ние сме горди да притежаваме единствената в България машина за водно рязане Mach 500 на технологичния гиган Flow.

водно рязане външна реклама
Машина за водно рязане

Масивната база, с която разполагаме, затваря кръга на производство и ни дава увереността да предлагаме качествени продукти и услуги на достъпни за вас цени. Като наши клиенти, Вие работите директно с производителя,без посреници, а нив поемаме пълна отговорност за крайните резултати от нашата работа.

Рекламна агенция Джусита-ДЕС произвежда и доставя всички рекламни продукти, от които имате нужда. Ние не делим нашите клиенти на малки и големи. При нас, всяка една рекламна нужда се приема с внимание и насериозно – от вашите визитки, до 30 метровата светеща реклама на покрива. За нас е важно да разберем вашите искания, да Ви дадем съвет и да се гордеем с успеха Ви, като резултат от нашата съвместна работа.