fbpx
Home » Печатница » Сувенири – надписване

Сувенири – надписване

Сувенирите са популярен рекламен материал, който печели все повече привърженици. Чрез тях, клиентът получава нещо в ръка. Типично по български никой не изхвърля това, от което има полза. Затова трябва да се съобрази, коя информация може да е най-ценна, тъй като мястото за надписване обикновено е ограничено. Най-популярните сувенири са: химикалки, запалки, моливници, визитници,чанти, ключодържатели, пепелници, чаши, часовници, рулетки, тефтери и др.

сувенири тефтери
Тефтери

Технологиите за надписване са сито печт, тампонен печат, лазeрно гравиране и сега навлиза съвсем нова – директен печат. Важно е да се знае, че не всички сувенири могат да се надписват. Има разработени материали, които гарантирано износват печата дълго време. Когато желаете някой сувенир се убедете, че той подлежи на надписване.

сувенири химикалки
Луксозна химикалка с гравиране

Сувенирите се подаряват най-често за Коледа, затова си осигурете достатъчно време, за да излязат, когато са Ви необходими. Имайте предвид, че технологично са необходими 3-5 дена, но в натоварен график може да чакате 10-12 дни.

запалки
Запалки с надпис
химикалки
химикалки с надпис
USB Flash памет (флашка)

Може да разгледате и останалите ни предложения за рекламни сувенири в прикачения каталог.

Цените в каталога са само за сувенирите без надписване. За надписване на сувенири изпратете Вашето запитване и ние ще изготвим най-добрата цена.

Разгледайте и другите наши дейности: Водно рязане, Външна реклама и Прахово боядисване