fbpx
Home » Металообработка. Нашето оборудване

Металообработка. Нашето оборудване

Процесът на металообработка цели работа с метали за производство на единични части, сглобяеми части и големи конструкции. От корабостроене до изработка на фини детайли за бижута, процесът на металообработка е изключително широкоприложим в разнообразни сфери. За професионалистите в бранша, се изискват многогодишен опит и безупречни умения. Нашият екип отговаря на най-високите изисквания за познания и умения, подсигурявайки на нашите клиенти компетенти съвети и висококачествена работа.

В днешно време главните процеси по металообработка могат да се разделят на 3 групи – огъване, рязане и заваряване. В Джусита-ДЕС, ние предлагаме всичко в сферата на металообработването, от което вашата фирма може да се нуждае.

Металообработка и огъване на ламарина
Огъване на ламарина

Нашите възможности за металообработка

Ние предлагаме механична обработка на метални изделия. Централно място в нашата работа заема огъването на листов материал. Всеки детайл, преминал през обработка по изрязване и формоване може да претърпи операция по огъване, благодарение на съвременните машини, с които разполагаме. Те са гаранция за точност и качество на нашата работа.

Материалите, които могат да бъдат подложени на механична обработка са черна ламарина, алуминиева ламарина, стоманена ламарина с галванично покритие и др. Ако имате запитване относно вид метал, който искате да обработите, свържете се директно с нас, за да получите професионално мнение.

Нашата апаратура за металообработка допуска конкретни дебелини на листовия материал:

 • Черна ламарина
  • максимална дебелина: 6 мм
  • минимална дебелина: 0.02 мм
 • Неръждаема ламарина
  • максимална дебелина: 6 мм
  • минимална дебелина: 0.8 мм
 • Алуминиева ламарина
  • максимална дебелина: 6 мм
  • минимална дебелина: 0.5 мм
 • Ламарина с галванично покритие
  • максимална дебелина: 6 мм
  • минимална дебелина: 0.02 мм

Максимална дължина на детайла независимо от вида на метала е 2 500 мм

Лентоотрезна машина ARG 130

При тази отрезна машина рязането става благодарение на тежестта на рамото. Машината предоставя редица възможности, които я правят широкоприложима. С нея регулираме скоростта на рязане, режем плътни и кухи профили с максимален диаметър 130 мм и режем под ъгъл до 60 градуса.

Металообработка и рязане на метал
Лентоотрезна машина ARG 130

Колонна бормашина за металообработка

Тази машина предоставя възможност за прецизна обработка на разнообразни детайли с различни големини – малки, средни или големи. Зенкероване, нарязване на резби и райбероване и др. са услуги, които тази машина може да извърши. Колонната бормашина разширява диапазона на работните проекти и дава възможност за професионално изпълнение на прецизни задачи, свързани не само с метални, но и с дървени материали.

Триролкова огъваща машина

С нея огъваме тръби с различно сечение, плътни и валцовани профили с радиус на огъване минимум 800 мм.

Машина за огъване на тръби
Триролкова огъваща машина